Krivokapić podržao Milatovića: Glas za Mandića u prvom krugu je glas za pobjedu Đukanovića u drugom

34
Foto: gov.me/B. Ćupić

Bivši premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je glas za predsjedničkog kandidata Demokratskog fronta (DF) Andriju Mandića u prvom krugu predsjedničkih izbora, glas za pobjedu predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) i aktuelnog šefa države Mila Đukanovića u drugom krugu.

On je na predsjedničkim izborima koji se održavaju u nedjelju, 19. marta, podržao kandidata Pokreta „Evropa sad“ (PES) Jakova Milatovića koji je u njegovoj Vladi bio ministar ekonomskog razvoja.

– Pozivam sve građane Crne Gore, koji baštine vrijednosti 30. avgusta, da zaborave na potrošene političare, koji su nas godinama dijelili i koji žele da nas vrate u referendumske podjele i prošlost. Glas za Mandića u prvom krugu je glas za pobjedu Đukanovića u drugom. Vrijeme je da pružimo šansu mladim, obrazovanim i talentovanim ljudima, koji će raditi u interesu svih građana. Ponosan sam što je Jakov Milatović bio ministar u vladi koju sam predvodio i što je bio jedan od tvoraca istorijskog programa „Evropa sad“. Ti si, Jakove, budući predsjednik, iako su se mnoge sile urotile protiv tebe. Zato – u nedjelju – svi na birališta: Svi za Jakova, i samo Jakov – napisao je Krivokapić na Tviteru.