Lazarević: Dok gradonačelnik glumi da radi, Semberija zarasta u travu i smeće

27
Foto: Marko Mastilo

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina Zlatan Lazarević upozorio je danas da Semberija zarasta u travu i smeće dok gradonačelnik (Ljubiša Petrović), kako kaže, samo glumi da radi.

– Dok trava raste preko dva metra, ambrozija ubija u centru grada i širom Semberije, smeće na sve strane do grla, točkovi otpadaju od udarnih rupa, zgrade između Silosa i Gimnazije niču kao pečurke, pitam se da li je realno da čovjek (gradonačelnik) bude toliko zaljubljen u samog sebe da zaboravi na osnovne poslove koje treba da obavlja – naveo je Lazarević.

On je dodao da gradonačelnik ne zaboravlja da svaka tri dana napravi predstavu za narod od koje nema nikakve koristi, ali ni da sebi pripiše tuđe zasluge za aktivnosti zbog kojih je zaslužne ranije nazivao pogrdnim imenima.

– Kada je koalicija „Dogovor za Bijeljinu“ izglasala amandman o subvenciji za roditelje čija djeca pohađuju privatne predškolske ustanove gradonačelnik nas je nazvao hijenama – naveo je Lazarević.

On je podsjetio da je lično uložio amandman koji je omogućio da način korištenja subvencije bude prihvatljiv za privatne predškolske ustanove, zaključujući da je gradonačelnik sve uradio da jedna dobra ideja nikad ne zaživi, a danas se slika sa predstavnicima privatnih predškolskih ustanova kao da je sve sam osmislio i pripremio.

– Gradonačelniče, nije Semberija „Zadruga“ i nikad neće biti, bez obzira na trenutni zastoj koji uporno generišeš iz tebi poznatih razloga – poručio je Lazarević.