Mazalica: Krajnji politički domet Trivićeve funkcija samoproglašene kvazipredsjednice Srpske

12
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica izjavio je da Jelena Trivić pokušava da unese razdor i baci ljagu na predstojeći Svesrpski sabor i da je očigledno da u Beograd ne ide sa namjerom da promoviše srpsko jedinstvo i slogu, već da, po nalogu svojih stranih mentora, izazove podjele i svađe.

– Zbog toga je njena izjava hit dana na svim sarajevskim portalima, istim onima koji svakodnevno vode brutalnu kampanju protiv predsjednika (Republike Srbije Aleksandra) Vučića i predsjednika (Republike Srpske Milorada) Dodika. njene izjave su muzika za sarajevske uši, kao i za sve one koji ne žele dobro Republici Srpskoj i Srbiji – istakao je Mazalica komentarišući izjavu Trivićeve da će prisustvovati Svesrpskom saboru na kojem će ukazati na, kako kaže, „štetu koju Milorad Dodik nanosi srpskom narodu“, te da bi, prema njenom mišljenju, najbolje bilo kada bi saopštio da se povlači iz političkog života i da će ugasiti SNSD.

To što priželjkuje raspad SNSD-a i povlačenje predsjednika Dodika, rekao je Mazalica, nije ništa drugo do fantazija uzrokovana nerealnom i, najblaže rečeno, nezdravom ambicijom da se po svaku cijenu dokopa vlasti.

– Krajnji politički domet Trivićeve je funkcija samoproglašene kvazipredsjednice Srpske, što je trajna sramota i jedino po čemu će se sutra pamtiti njeno učešće u političkom životu Republike Srpske – konstatovao je Mazalica.