Milan Radović iz hotela, od 2.000 maraka za noć, smišlja kako pomoći „jadnom narodu“?

85
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Milan Radović, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka, nakon duže vremena, oglasio se jutros u javnosti, krtikujući vlast kako loše radi.

Radović je, iz ležaljke na plaži čije iznamljivaje, kako saznaje Faktor magazin, košta 200 evra dnevno, najavio da ova partija sprema plan ekonomskih mjera za „spas“ Republike Srpske.

Očigledno je da Milan Radović plan smišlja iz hotela na jednom mondenskom ljetovalištu gdje dan boravka, potvrđeno je Faktoru, košta čak 2.000 KM.

Čitaoci Faktor magazina poslali su i video koji dokazuje da se Radović brčkajujući u moru „brine“ o narodu.

Hotel se nalazi na jednoj od najatkrativniji turističkih destinacija, a Radović se brine o prosječnoj plati radnika i obećava 2.000 maraka mjesečno platu, a taj novac troši za noć u hotelu.

Samoproglašeni kandidat za premijera ili tačnije, prema tvrdnjama Ivana Begića, kandidat Jelene Trivić za premijera, tvrdi da SDS u Banjaluci stoji dobro, iako izvori Faktora tvrde da je prema nekim istraživanjima najveća opoziciona strnaka debelo ispod cenzusa u Banjaluci.

Tačnije, SDS je u Banjaluci na 2,2 odsto podrške birača, navodi se navodno u istraživanju koje je za potrebe opozicije radila jedna renomirana agencija.

Faktor je i ranije pisao kako SDS krije liste kandidata za predstojeće izbore, a tek nakon pritiska javnosti objavili su listu za Banjaluku koja je po mjeri Milana Radovića.

Zanimljivo je da za loše stanje u SDS-u Banjaluka Radović krivi sve, osim sebe.

Naime, kaže kako SDS nije na vlasti u Banjaluci 20 godina i to je jedan od glavnih razloga zašto prolaze loše na izborima.

– Ne nudimo narodu isprazne priče – zaključio je Radović sa plaže iz mondenskog ljetovališta.