Milošević umjesto Stanivukovića?

257
Foto: Branislav Borenović/Facebook

Draško Stanivuković je, po ko zna koji put, ponizio svog stranačkog predsjednika do te mjere da je PDP umalo kasnio sa predajom kandidatskih listi, piše u tekstu objavljenom na portalu Faktor magazina.

U napadu histerije u jednom trenutku je, pričaju upućeni, pocijepao liste i odlučio da, ukoliko Miloš Stanišić ne bude na nekoj od njih, on, ali i njegova ekipa iz grada, napušta stranku.

Borenović je popustio, ali nakratko.

U tekstu se dalje navodi da je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković postao problem i u matičnom stranačkom jatu jer na njega više uticaj nemaju niti predsjednik PDP-a Branislav Borenović, ni počasni predsjednik Mladen Ivanić ili pak Igor Crnadak, sa kojim je još uvijek u korektnim privatnim odnosima.

Borenović je samo nakratko progutao žabu, prihvatajući Stanivukovićeve ultimatume, ali je sve bliže odluci da raspusti Gradski odbor Banjaluka i umanji štetu koja će sigurno nastati ako gradonačelnik nastavi sa daljim uslovljavanjima.

Predsjednik PDP-a čak je pripremio i zamjenu za osobu sa najvećim rejtingom u stranci, ali se ime krije da ne bi još više podigao nastale tenzije.

Naime, Faktor saznaje da je umjesto Draška Stanivukovića u Gradskom odboru prelazno rješenje Gordan Milošević, koji se nakon SNSD-a kratko obreo u SPS-u da bi nakon toga postao najbolji drug predsjednika PDP-a.