Mitrović: Dodik i Cvijanovićeva dokazano vode odgovornu politiku

31
Foto: SNSD Bijeljina/Facebook

Nosilac liste SNSD-a iz Izborne jedinice šest za Narodnu skupštinu Srpske Vojin Mitrović rekao je večeras u bijeljinskoj Mjesnoj zajednici Brodac da kandidati SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović vode veoma odgovornu politiku prema svom narodu i da iza njih stoje djela.

– Njihova djela jasno pokazuju da im je na prvom mjestu Republika Srpska, za razliku od ovih drugih koji iza sebe nemaju ništa i jedini cilj im je da dođu na vlast i onda da slušaju strane centre moći i ispunjavaju njihove zahtjeve, a sljedeći korak je unitarna BiH – istakao je Mitrović.

Po njima bi, kaže Mitrović, srpska djeca sutra trebalo da uče bošnjački jezik i bošnjačku istoriju.

– To narod Republike Srpske neće dozvoliti – poručio je Mitrović.

On je naglasiod a se upravo zbog toga mora glasati za Željku Cvijanović i za Milorada Dodika.

Mitrović je podsjetio šta su sve do sada predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović uradili za Srpsku, za razliku od drugih.

– Na primjer (predsjednika SDS-a) Mirka Šarovića, političara sa propalim politikama ili Jelene Trivić, koja bi da se kocka sa Republikom Srpskom – naveo je Mitrović.

Lazarević: Građanima se nude dvije opcije

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Zlatan Lazarević rekao je večeras da se na predstojećim opštim izborima u BiH građanima nude dvije opcije.

– Jedna je podanička i jedini cilj joj je da dođe na vlast i nju predstavljaju Mirko Šarović i Jelena Trivić, koji slušaju samo strane ambasade i mentore, a druga je politika koja je već 16 godina provjerena i sačuvala je Republiku Srpsku, zaustavila osipanje institucija Srpske – rekao je Lazarević.