Nešić: Nikada nismo bili jedinstveniji

8
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić istakao je da je ta stranka jedinstvena kao nikada do sada, okupljena oko zajedničkog cilja da DNS bude jači i odlučan da afirmiše svoj program i politiku, te ih približi svakom građaninu Republike Srpske.

– Zanimljivo je gledati sa koliko pažnje razni dušebrižnici prate dešavanja u DNS-u, a još zanimljivija je njihova ‘briga’ za budućnost stranke. Zahvaljujem za pažnju i poručujem – Hvala na pitanju, dobro smo! – istakao je Nešić.

On je poručio da DNS želi da lokalne izbore dočeka u punom kapacitetu uz želju da ostvari bolji rezultat nego na izborima 2018. godine, saopšteno je iz DNS-a.

Nešić je najavio da će narednih dana biti održana sjednica Glavnog odbora na kojoj će donijeti odluku o sazivanju Skupštine DNS-a, koja će birati novog predsjednika stranke.

– Stav regionalnih odbora je da pred delegate izborne skupštine izađemo sa jednim kandidatom za predsjednika. Na osnovu trenutnih informacija sa terena uživam veliku podršku i, ukoliko me izaberu za predsjednika DNS-a, spreman sam da preuzmem odgovornost i zajedno sa ljudima koji i sada čine rukovodstvo DNS-a pripremim stranku za izazove koji su pred nama – poručio je Nešić.

On je ocijenio da će lokalni izbori biti prvi test i pokazatelj koliko vrijedi DNS.