Petrović Vukanoviću: Zaigrao si se, narod ti neće oprostiti greške

43
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović poručio je narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću da su razumljivi njegovi strahovi i nekontrolisano ponašenje, te prijetnje upućene svojim sugrađanima i privrednicima, jer je svjestan da je došao kraj njegovog poslaničkog mandata od koga je dobro živio i lijepo zarađivao.

Petrović je istakao da je Vukanović odavno prešao „crvenu liniju“ napadima na patrijarha, vladike, sveštenstvo, svoje Bobance, građane Trebinja, a da je posljednji u nizu njegovog izliva bjesnila ugledni trebinjski privrednik Mišo Šćepanović, koji je pomogao mnoge porodice ne samo u Trebinju, već i u cijeloj Hercegovini.

– Vukanović se „zaigrao“ pa zaprijetio čovjeku koji već decenijama vodi preduzeće koje je i u ratu radilo volonterske poslove, obezbjeđuje i danas oko 120 plata pružajući egzistenciju mnogim hercegovačkim porodicama – rekao je Petrović.

On je naglasio da to Vukanoviću nije važno, kao što mu nisu važni ni drugi privrednici po kojima je „udario“ u svojoj nemoći i strahu, jer je već odavno poznato da je u narodu poznat kao gubitnik.

– Njegov jedini interes je mandat i upravo zaslijepljen tom željom ne bira sredstvo za ostvarivanje svog cilja, ali će mu se ovoga puta to vratiti kao bumerang, jer cijeli grad i Hercegovina dobro znaju ko je Mišo Šćepanović. Dovoljno je pitati radnike za ovog čovjeka i svakome će sve biti jasno – naveo je Petrović.

Petrović je Vukanoviću poručio da mu narod neće oprostiti ovakvo ponašanje, ističući da je izgubio kompas i da su za njega svi nesposobni i lopovi, a da je samo on „bezgrešan i jedini sposoban“.

– I istina je da je Vukanović sposoban – ali samo za svoje lične interese. Jednom je prevario Hercegovce, ali na svu sreću to mu neće uspjeti i 2. oktobra. Narod je prepoznao o kakvom je čovjeku riječ i da od njegove galame niko nema koristi osim njega lično – rekao je Petrović.

On je pozvao Privrednu komoru da zaštiti ugledne trebinjske privrednike i ne dozvoli da Vukanović svojim prijetnjama naruši poslovni ambijent u Hercegovini, napominjući da je to isto radio i Rodoljubu Draškoviću, ali da je „od taj orah polomio sve zube“.