Radmanović: Zalagaćemo se za mir, stabilnost, ravnopravnost, dejtonsku samostalnost Srpske

12
Foto: SRNA

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović rekao je da će se budući poslanici ove stranke, kojih će biti još više u Predstavničkom domu parlamenta BiH, zalagati za mir, stabilnost, ravnopravnost, dejtonsku samostalnost Republike Srpske, za poštivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma tačno onako kao što je napisan.

– To će sve biti dovoljno da sačuvamo Republiku Srpsku od napada kojih će biti, a znamo da ih je već bilo. Potrudićemo se da tih napada ne bude i da se pokušamo dogovoriti u Sarajevu kako da svi budemo ravnopravni i slobodni – naveo je Radmanović.

Foto: SRNA

Bubić: Jedan od prioriteta sanacija puta Karanovac-Kneževo

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Radenko Bubić rekao je da stanovnici Kneževa uz ovu stranku mogu da očekuju dalji razvoj opštine, te da je jedan od prioriteta sanacija puta Karanovac-Kneževo.

Bubić, koji je vlasnik Fabrike obuće „Dermal“, rekao je da je u planu proširenje kapaciteta ovog preduzeća, što podrazumijeva nova ulaganja i zapošljavanja.

Foto: SRNA