Šekara: Opozicija pljunula na Republiku Srpsku

3
Foto: ATV

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara rekao je da je opozicija dan u kojem je srpski narod stao u odbranu svojih institucija svjesno, iz sebičnih pobuda i želje za vlašću po svaku pa i cijenu slabljenja Srpske pretvorila u jadni politički performans koji ih je samo vratio na dugogodišnju aktivnost rušenja srpskog jedinstva i sabornosti.

– Naš sav svijet jeste Republika Srpska, slobodna, sa svim ustavnim nadležnostima koje joj pripadaju i jasno razgraničena od svega i svih koji bi da je obezvrijede i obesprave, pa makar to bila i ova sramna opozicija iz Srpske. Da, Republika Srpska jeste sav naš svijet i ne treba nam prozor kroz koji bi gledali u onaj u kome se sinoć napadaju mirni Teslićani u Jelahu, a danas skrnave table dobrodošlice u Srpsku i na mjestu stravičnog zločina u Garavicama kod Bihaća provocira naše sveštenstvo i huliganski poziva na likvidaciju predsjednika Republike – naveo je Šekara.

Prema njegovim riječima, oni juče najglasniji o tome ćute, za opoziciji bliske medije to nije ni vijest, što opet upućuje na zaključak da nemaju ni stav ni mišljenje i da su po pravilu nijemi i na to, baš kao i na sve što rade sramotno i neustavno Tužilaštvo BiH i neizabrani stranac čiju aroganciju i bezakonje sprovodi.

– Valjda je lakše vrijeđati borce, ratne invalide i potomke poginulih boraca koji su i juče bili na liniji i granici, računajući da će naknadno izvinjenje biti dovoljno da se pokriju sve one poruke kojima se, žalosno je ako to ne vide, pljunulo upravo na Republiku Srpsku – ocijenio je Šekara.