SNSD Bijeljina predstavio nove odbornike, Željko Grebić šef Kluba

7

U Skupštini grada Bijeljina od sutra će djelovati tri nova odbornika SNSD-a Tatjana Perić, Slaviša Mastilo i Željko Grebić, koji će biti i šef Kluba odbornika ove stranke.

Sekretar Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Bojan Savić rekao je na konferenciji za novinare da je ova odluka donesena nakon što su odbornici koji su obavljali direktorske funkcije ispoštovali odluku SNSD-a o nemogućnosti obavljanja dvostrukih funkcija i vratili svoje mandate.

– U Skupštinu grada Bijeljina ući će inženjer drumskog saobraćaja zaposlen u „Autoputevima Republike Srpske“ Željko Grebić, ekonomista zaposlen u Fondu za dječiju zaštitu Slaviša Mastilo i menadžer zdravstvene zaštite i medicinska sestra zaposlena u Domu zdravlja Tatjana Perić – naveo je Savić.

On je dodao da će Grebić i Mastilo već na narednoj sjednici Skupštine grada položiti zakletvu, dok je za Tatjanu Perić u završnoj proceduri dobijanje potvrde, odnosno sertifikata Centralne izborne komisije BiH.

Savić je najavio da će SNSD u narednom periodu, ne odričući se dosadašnjeg kadra, primiti u svoje redove veliki broj mladih obrazovanih ljudi.

On je čestitao novim odbornicima i poželio da u narednom periodu na najbolji način zastupaju interese Bijeljine i njenih građana.

Grebić: Daćemo maksimum

Grebić je rekao da je budžet za ovu godinu usvojen, a da će, iako je do izbora malo vremena, pokušati da daju maksimum i naprave neke iskorake za sve građane Bijeljine.

– Nastupaćemo kao i do sada, skoro smo obavijestili javnost da smo 93 odsto prijedloga koje je uputio gradonačelnik već usvojili u Skupštini grada. Tako ćemo nastaviti i ubuduće. Podržaćemo svaku inicijativu koja dođe u Skupštinu grada i bude od opšteg interesa za građane, bez obzira na to ko je predlagač – naglasio je Grebić.

Foto: Željko Grebić/Facebook

On je naveo da će odbornici SNSD-a na sutrašnjoj sjednici podržati Prijedlog kratkoročnog zaduženja za sanaciju štete nastale tokom olujnog nevremena u iznosu od 1,1 milion KM, čiji su predlagači Odjeljenje za finansije i gradonačelnik.

– Jedino ćemo imati primjedbe da su se ta sredstva možda mogla obezbijediti iz tekućeg budžeta, koji je nikada veći – rekao je Grebić i dodao da će tražiti imena lica i visinu štete koja treba da se nadoknadi iz tih sredstava.

Kada je riječ o njegovom ličnom djelovanju, on je napomenuo da će se baviti onim za šta je kompetentan.