Šulić: Potezi opozicije usmjereni ka rušenju Republike Srpske

13
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Nakon što je Milan Radović u snimku govorio o američkim finansijama koje idu u džepove opozicije, uslijedile su mnogobrojne reakcije.

Član Glavnog odbora SNSD-a Denis Šulić kaže da taj podatak nije ništa novo u javnosti i da se i u prethodnom periodu vidjela bliskost opozicije i stranih ambasada.

– Zapadnim ambasadama veoma stalo da opozicija dođe na vlast u Republci Srpskoj. Na sreću, samo je stranim ambasadama do toga stalno, ali narodu koji ovdje živi nije stalo da takva opozicija dođe na vlast. Oni će pokazati drugog oktobra da su opredjeljeni u patriotskom bloku koji predvode Milorad Dodik i Željka Cvijanović i daće ogromnu podršku njima, kao i savezu SNSD-a – izjavio je Šulić.

On poručuje da SNSD nastavlja da gradi Republiku Srpsku po mjeri svakog građanina, a opoziciji opet ostaju neki izbori za dvije ili četiri godine da ponovo pokušaju uzeti pare od stranih ambasada i pokušaju uruširi Srpsku.

– To nikada neće uspjeti dok postoje patriotske snage. Oni sami govore o sebi. Spinovanje i raznim stvarima ogade politiku Republike Srpske da bi došli do svojih pozicija, da bi prodali Republiku Srpsku. Njihovi potezi govore najviše o njima, a najveća kazna nije ni da mi to osudimo, nego da izađemo na izbore, da građani Republike Srpske izađu 2. oktobra i da ih dramatično pobijedimo i na taj način pokažemo šta mislimo o njima i njihovim potezima koji su usmjereni na rušenje Republike Srpske – kazao je Šulić.