Trivićeva pod skutima Šarovića i njegovih „ekipa“

19
Foto: Mirko Šarović/Facebook

Da Jelena Trivić ne pripada PDP-u niti je rezultat te partije interesuje odavno je poznato upućenijim u dešavanja u Banjaluci, piše Faktor magazin.

Ipak, predizborna turneja Trivićeve ogolila je njene namjere i među PDP-ovcima u drugim dijelovima Srpske koji otvoreno negoduju što se Trivićeva ponaša kao pratnja Šaroviću, a ne kao kandidat PDP-a koji je i kandidovao na izborima.

Činjenica je da se na prste jedne ruke mogu prebrojati događaji PDP-a na kojima učestvuje, dok s druge strane svakodnevno ide na tribine SDS-a na kojima se osim nje pojavljuju samo kandidati SDS-a.

Praktično, po lokalnim zajednicama širom Srpske, Trivićeva faktički primoviše SDS-ove kandidate, što je izazvalo nervozu i ljutnju u PDP-u jer shvataju da ih je Trivićeva samo iskoristila, a da sada otvoreno gura glasače prema SDS-ovim kandidatima.

Tako je u Tesliću, Šamcu, Prnjavoru, Nivom Gradu, a pogotovo na istoku Srpske gdje se Trivićeva ponaša kao da PDP ne postoji.

Ono što je naročito upalo u oči je činjenica da se Jelena Trivić javno uslikala sa osobama iz krim-miljea za koje se odavno zna da su bliske paljanskom SDS-u.

Sve pomenuto jasno govori da iza kandidature Trivićeve ne stoji ni PDP, niti ankete, jer je po njima daleko popularniji bio Draško Stanivuković, nego Milan Radović, Nemanja Vasić i grupa SDS-ovih tajkuna bliskih Šaroviću.

Očigledno je zloglasni lobi umiješan u sve afere još od ratnog šverca, pa sve do danas, pronašao kandidata iza koga su se sakrili u pokušaju da se preko nje ponovo dokopaju vlasti.

Ipak, maske su pale, pa je sada jasno da Jelena Trivić ne donosi nikakve promjene, nego povratak istih ljudi koji su Srpskom vedrili i oblačili dugo godina, a koje je narod smijenio zbog umiješanosti u teške kriminalne radnje, zaključuje se u tekstu Faktor magazina.