Vasić: U BiH je završena jedna epoha, epoha mržnje prema Srbima – protagonisti bolje da ne dočekaju sljedeći rat

27
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Piše: Rajko Vasić

Danas je produkcija mržnje dostigla najveće zabilježene nivoe na ovim područjima. Nije takva bila ni u doba samog rata.

Danas nema komunista, prefabrikovanih u nacionalne stranke, nema ostataka bratstva i jedinstva, nema laži o demokratiji i multikultivatorima.

Srbi i Republika Srpska bili su klasično srpski tolerantni i naivni. Upozorenje o neprihvatanju dogovora Muhameda Filipovića, Zulfikaršpašića i Miloševića nije se razumjelo na pravi način. Žrtva mira za BiH, od strane Alije Izetbegovića i američkih suflera, nije se razmjela na pravi način.

Od tada do danas kreirana je epoha mržnje prema Srbima i lažnog pokrova nad Srbima kao zločincima, agresorima, genocidašima. Sada je na tu epohu stavljena kruna.

Republika Srpska kreće svojim putem.

Muslimanski politički vrh, vjersko vođstvo i sirotinjski živalj, misle da im je rezolucija o Srebrenici obezbijedila raj, kontinent i pozlaćenu egzistenciju. A, to je samo jedna indikativna lampica u predstojećem vremenu rušenja zapadnog nasilnog sarstva. Ta lampica će označavti krivca za svo ovdašnje zlo i za sve što će se vratiti kao cunami.

To će biti slom Zapada. Zapad neće biti u mogućnosti da spasava naciste i njihove kolaboracioniste. Niko neće stići ni do Blajburga.

Republiku Srpsku čekaju teške borbe. Iako se čini da je već sada front protiv nje preširok.

Nu.

Ne treba se brinuti. Već smo imali ratni krvavi front svih protiv sebe, pa smo odbranili Srpsku, opstali i na kraju međunarodno priznati.

Danas su protiv nas usrani Šmit i ovdašnji izdajnici, ulitani šmitalji.

Mogu svima da im otpozdravim skraćenicom opozicionih lidera – JBVM.