Vukanović: Mesi se ne drži na klupi – želja mi je da budem član Predsjedništva BiH

75
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Gostujući u programu Face TV, Nebojša Vukanović, narodni poslanik iz Hercegovine, izjavio je da mu je ambicija i želja da bude srpski član Predsjedništva BiH.

Dajući sebi ogroman značaj Vukanović se uporedio sa Lukom Dončićem u košarci ili Mesijem u fudbalu i poručio opoziciji da se takvi ljudi ne drže na klupi i da očekuje da njemu bude prepušteno da vlasti zada, kako je rekao, „poslednji udarac“, piše Hercegovina press.

– Nikada nisam govorio o sebi ali to što sam ja nenametljiv, ovako ovako otvoreno, jedan Luka Dončić ili Leo Mesi se ne drže na klupi – poručio  je Vukanović.

On je dodao da je najznačajnija karika u opoziciji i da uprvo on uživa najveće povjerenje naroda.

– Uđem u Gradišku čitava mi dvorana aplaudira, u Bratuncu u Nevesinju, razbijam ih u televizijskim duelima, razbijam u Narodnoj skupštini Republike Srpske – rekao je Vukanović.

Kaže da su ga opozicioni lideri ponizili i poslali po ko zna koji put jasnu poruku da ga ne vide u ozbiljnim razgovorima.

Poručuje da mjesta i dalje ima u opozicionom bloku, kako za Mirka Šarovića, tako i ostale, ali da se mora znati „ko kosi, a ko vodu nosi“.

Na pitanje ko je od aktuelna tri član Predsjedništva BiH najgori, Vukanović je kazao da je njemu najgori srpski član Predsjedništva Milorad Dodik.

Kaže i da ima odličan tretman u Federaciji BiH i da je u Mostaru dočekan kao Džemal Bijedić.