Vukanović: Od Jelene Trivić i Mirka Šarovića nemam ni minimum poštovanja i uvažavanja

75
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Nebojša Vukanović je ogorčen na SDS i PDP.

Posebno je ljut na Jelenu Trivić i Mirka Šarovića, piše Faktor magazin.

Razlog je potpuno ignorisanje njega i njegove Liste za pravdu i red.

Vukanović je na svom sajtu napisao kao ne može podnijeti da su SDS i PDP zajedno, a bez njega, napravili politički promo spot.

– Ljudi i funkcioneri iz SDS-a i PDP-a već duže vrijeme ne žele ni u jednom kontekstu da spominju Listi za pravdu i red Nebojše Vukanovića, niti nas zovu na tribine i druge događaje… – napisao je ogorčeni Vukanović.

Naravno da ništa nije slučajno.

Možda ignorisanje Nebojše Vukanovića i donosi koji politički poen, svejstan je Vukanović, ali je pitanje kakvi su motivi da se i nakon završetka ove priče o kandidatima nastavi ovakav odnos.

– Nije baš prirodno da SDS-u i PDP-u dajemo sve, najmanje 30.000 do 40.000 glasova za Jelenu Trivić i Mirka Šarovića, biračke odbore u pojedinim mjestima, podršku u odbrani izborne volje građana, posebno u Hercegovini, Zvorniku i Birču, otvorenu javnu promociju i podršku u javnim nastupima i medijima koje kontrolišemo, a da sa druge strane ne možemo dobiti bar minimum poštovanja i uvažavanja – napisao je Vukanović.

– Ignorisanje Nebojše Vukanovića od strane Jelene Trivić i Mirka Šarovića može samo napraviti štetu – zaključio je Vukanović.