Vulić: Ćudićeva pokušava doći do glasova napadajući Srbiju i Rusiju

25
Foto: Sanja Vulić

Poslanik SNSD u Predstavnickom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić rekla je da Sabina Ćudić, kandidat koji pretenduje da bude poslanik u ovom domu i koja po potrebi u izbornim ciklusima mijenja nacionalnu pripadnost, pokušava dobiti koji glas tako što iznosi optužbe koje graniče sa dokonim internet teorijama zavjere.

– Sabina bi se bavila međunarodnom i svjetskom politikom, a čini se iz istupa nije ni lokalnu savladala. Ako spominje Moskvu i Beograd pitam se da li je u skorije vrijeme bila u tim gradovima i vidjela prevoz, gradsku čistoću i sistem velikog grada? Ukratko, sve ono što ona i njene kolege iz „njihove stranke“ ne uspijevaju – naglasila je Vulićeva reagujući na izjavu Ćudićeve da se Srbijom istinski upravlja iz ruske Ambasade u Beogradu i iz Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu.

Vulićeva je dodala da se razumije frustracija i teorija da neko nekim upravlja, jer valjda je Sabina tako navikla da njoj neko daje direktive.

– Sabina bi da posvađa BiH sa Srbijom i Rusijom pa ako stanovnici Sarajeva budu imali problema sa gasom ove zime i energentima neka se njoj obrate jer će ona zimu provesti na nekoj elitnoj destinaciji jer je sva nekakva elitistička i vještačka, a nikako zabrinuta građanka kakvom se predstavlja – rekla je Vulićeva.

Ona je podsjetila da kad nema vakcina tu je pomoć iz Srbije, kad nema seruma za ujed zmije može i tada iz Srbije, ako bude nedostajalo gasa može i to iz Srbije, a u međuvremenu će napadati Srbiju.

– Pa ne može tako Sabina. Šta si ti ikad konkretno u životu uradila? Ministar Aleksandar Vulin, predsjednik Aleksandar Vučić i sav establištmen Srbije primjer su kako se ponašaju državnici i političari. Nije sramota učiti, naprotiv, poželjno je. Sabina, ugledaj se na najbolje, pusti mentore bez političkog iskustva – poručila je Vulićeva.