Vulić: Jedina „krivica“ Igora i Gorice Dodik jeste njihovo prezime, na koje treba da budu najponosniji

22
Foto: SRNA

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da jedina „krivica“ Igora i Gorice Dodik jeste njihovo prezime i naglasila da je apsurdno da ih mrzitelji Srba progone i uvode im sankcije zbog nečega na šta jesu i treba da budu najponosniji.

Vulićeva je izjavila Srni da čvrsto stoji uz vrijedne i čestitu porodicu Dodik, posebno u vrijeme kada se vrši javni linč i odstrel njihovih članova.

– Takvi jadni i bijedni ataci na porodicu Dodik prozivod su nemoći i pokušaj lomljenja i pritiska na Milorada Dodika. Srbomrsci i neprijatelji Republike Srpske, neljudi i zlotvori udaraju na ono na šta je svaki roditelj najosjetljiviji – na svoju djecu – naglasila je Vulićeva, komentarišući to što su SAD uvele sankcije sinu i kćerki predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Igoru i Gorici.

Vulićeva je rekla da da je ovo klasični primjer hibridnog rata koji Zapad, predvođen Amerikom vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda. „Jasno je da im smeta snaga i ugled Milorada Dodika koje uživa ne samo u Republici Srpskoj, već na svakom mjestu gdje živi srpski narod“, naglasila je Vulićeva.

– Znaju naši neprijatelji i da srpski narod veoma dobro zna i vidi da je mrziteljima Srba Majklu Marfiju, Kristijanu Šmitu i sličnim njima jedini cilj da sklone predsjednika Dodika sa političke scene, jer im je on najveća prepreka na putu uništenja Republike Srpske i da mu sude po iluzornom zakonu koji poslanici nisu izglasali. Korumpirano pravosuđe, dio međunarodne zajednice i dokazani srbomrzac Majkl Marfi ne prestaju sa linčovanjem srpskog naroda. Danas Gorica i Igor, a sutra, ko je sljedeći? Više i ne krijete, jasno je da vršite istrebljenje Srba i intenzivo radite na stvaranju islamske BiH – poručila je Vulićeva.

Ona je naglasila da je Milorad Dodik srećan čovjek jer ima svoje nasljednike, istinske Srbe i dostojne predstavnike svoje porodice, a američki mrzitelji najgori su sami sebi.