Vulić: Sud BiH je sud međunarodne zajednice, a ne zakona i pravičnosti

8
Foto: Sanja Vulić

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić istakla je da potvrda optužnice protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i v.d. direktora „Službenog glasnika“ Miloša Lukića nije ništa neočekivano, jer je Sud BiH sud međunarodne zajednice i stranih sudija, a ne sud zakona, pravde i pravičnosti.

– Izdržao je srpski narod i jače torture, izdržaće i ovo, a to što pojedinci misle da bi sklanjanjem Milorada Dodika sa političke scene uništili Srpsku i pretvorili BiH u unitarnu zemlju, grdno se varaju – rekla je Vulićeva za Srnu.

Ona je dodala da razni strani mešetari mogu da osuđuju i muče srpski narod na pravdi Boga i da mijenjaju Dejtonski sporazum kako njima odgovora, odnosno njihovim muslimanskim prijateljima, ali treba da znaju da će Republika Srpska i srpski narod istrajati i pobijediti.

– Pobijedićemo u inat Jasmini Ćosić Dedović i raznim podanicima dijela međunarodne srbomrzačke zajednice. Instituciju predsjednika Srpske i Republiku Srpsku štitićemo do posljednjeg srpskog pokoljenja. Ne zaboravite – smo svi mi Milorad Dodik – rekla je Vulićeva.