Cvijanović u Mrkonjić Gradu: SNSD doprinio razvoju grada stradalog u ratu

12
Foto: SRNA

SNSD je Mrkonjić Gradu dao novu dimenziju razvoja nakon što je ova lokalna zajednica teško porušena, postradala i iskusila najgore strahote u proteklom ratu, izjavila je potpredsjednik stranke Željka Cvijanović povodom obilježavanja 25 godina od osnivanja opštinskog odbora ove partije.

– Uspjeli smo da mobilišemo snage i da razvijemo jednu političku filozofiju u kojoj je nužno da opštinski organi, odnosno lokalni nivo vlasti, sarađuje sa republičkim nivoom da bi realizovao različite projekte. Na taj način smo ovdje oživljavali i privredu, gradili bolju infrastrukturu, popravljali školske objekte, ulagali u vrtić – naglasila je Cvijanovićeva i ukazala da je na to ponosna.

Foto: SRNA

Cvijanovićeva je istakla da je ovo veliki jubilej – 25 godina uspješnog rada i funkcionisanja opštinskog odbora u Mrkonjić Gradu, koji od godine do godine, od izbora do izbora, stalno bilježi uspjeh i dobre rezultate.

– Oni predstavljaju jedan od najboljih dijelova SNSD-a kada je riječ o organizaciji, ali i izbornim rezultatima – rekla je Cvijanovićeva novinarima u Mrkonjić Gradu gdje su na svečanosti dodijeljene povelje osnivačima Opštinskog odbora SNSD-a i zahvalnice zaslužnim članovima za doprinos i nesebičnu podršku radu ovog odbora.

Foto: SRNA

Cvijanovićeva je navela da je zahvalna svim ljudima koji su u Mrkonjić Gradu uspostavljali stranačku strukturu i koji se do danas predano bore i nose boje i Republike Srpske i SNSD-a.

Tegeltija: Slijedi podmlađivanje stranke i nova reorganizacija

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Zoran Tegeltija je rekao da je ovo prilika da se prisjete onih koji su se potrudili da se formira SNSD u Mrkonjić Gradu i da zahvale svima koji su u prethodnom periodu sa njima radili i pomagali.

Tegeltija je naveo da Opštinski odbor u Mrkonjić Gradu poslije 25 godina spada u red najorganizovanijih opštinskih odbora u Republici Srpskoj.

– Iza nas je 12 izbornih ciklusa u kojima smo pobijedili na svim nivoima vlasti, za nas je to veliki ponos. Zahvalni smo građanima za svu podršku koju su nam pružali u prethodnom periodu – rekao je Tegeltija.

Foto: SRNA

On je rekao da im slijedi podmlađivanje stranke i nova reorganizacija, kako se ne bi SNSD završavao na 25 godina, već kako bi neke nove generacije obezbijedile 50 godina ove stranke.

– Siguran sam da će i u budućem periodu SNSD u Mrkonjiću biti jedan od boljih dijelova SNSD-a u Srpskoj i da će građani i dalje nama davati podršku, a mi ćemo tražiti različite načine kako bismo im zahvalili i kako bismo unaprijedili naš grad – istakao je Tegeltija.

Svečanosti, koja je održana večeras u salonu „Nina“, prisustvovali su brojni članovi stranke.