Dodik čestitao novu 2020. godinu

49
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH povodom nove 2020. godine, sa željom da bude bolja i uspješnija od prethodne.

Dodik je poželio svima u 2020. godini, prije svega, dobro zdravlje, radost, mir i porodičnu sreću, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Želim da 2020. godina bude bolja i uspješnija za sve nas u BiH i da nam donese međusobno razumijevanje, prosperitet i ekonomski razvoj – istakao je srpski član Predsjedništva BiH.

On je izrazio uvjerenje da će novoformirana vlast na nivou BiH ostvariti neophodnu saradnju sa vlastima u Republici Srpskoj i FBiH kako bi svi zajedno svojim radom i zalaganjem omogućili bolji život svakog čovjeka, radnika, penzionera, kao i omladine i djece koja su budućnost svake zemlje.

– Očekujem da ćemo zajedničkim radom ostvariti poboljšanje životnog standarda svih građana u novoj 2020. godini. U tom uvjerenju svima želim srećnu i usješnu Novu 2020. godinu – naglasio je Dodik.