SNSD Trebinje: Malobrojniji i bezidejniji skup opozicije odavno nije viđen

45
Foto: SNSD

Sinoćnji debakl opozicije i nervoza na centralnoj tribini u Trebinju potvrda su da građani ovog grada ne žele da mijenjaju kurs i srljaju u neizvjesnost i propast, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

– Bezidejni i negativni opozicioni prvaci nisu imali šta da ponude malobrojnim aktivistima u sportskoj dvorani, pa su se ređali prazni govori, uglavnom kritike i zamjerke na račun onih koji su radili, gradili, otvarali nova radna mjesta i borili se za sigurnu i stabilnu Srpsku – navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su se, svjesni da nemaju podršku naroda, kandidati fokusirali na sebe i obezbjeđenje ličnog mandata preklinjući članove da na izborima zaokruže njihovo ime.

Iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje navode da je Nebojša Vukanović „molio i kumio“ birače, prijetio neistomišljenicima da će im „nogu za vrat staviti“, a ugledne privrednike prozivao i obećao im osvetu jer mu nisu pružili podršku.

– Potpuno je jasno, da će nakon ovakvog kraha i opozicionog rasula 2. oktobar biti još jedna jesenja nedelja nakon koje nastavljamo sa zacrtanim projektima, putem uspjeha i daljeg razvoja Srpske. Jer, volimo Srpsku – poručili su iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.